Főoldal
A termékről
Friss infók
A Te sikered
Mi kell a kezdéshez
A cégről
Végleges regisztráció
Terméktapasztalat
Video
Elérhetőség
FórumMi kell a kezdéshez?

 Egy elhatározás, egy döntés, hogy változtatni akarsz az életeden. Elhatározás, hogy dolgozni fogsz az üzletért és álmaidért. Ezt a munkát bárki tudja végezni, tekintet nélkül arra, hogy milyen a végzettsége, vallása, börszíne, vagy anyagi háttere. Ez a munka bármikor végezhetö, bármely évszakban és bárhol. Ebben az üzletben nics fönököd, saját döntésed, hogy kivel, mikor, mennyit dolgozol, és mennyit keresel. Viszont vannak tanácsadóid, segítöid, ök a szponzorvonalad, akik már elötted járnak az úton. Nekik és csakis nekik füzodik erkölcsi és anyagi érdeke ahhoz, hogy sikeres legyél. Éppen ezért fontos, hogy az életben bármilyen segítségre van szükséged, mindig szakemberhez fordulj!

Elkötelezettség és kitartás: jellemvonások. Ha ápolják és alkalmazzák, az eredmény: siker. Bármilyen célod van, a munka elnyeri, amit a vágyakozás nem képes.
Hogyan kezdjem el a hálózatépítést?

 

A siker = a kitüzött célokat tervezéssel elérni! A sikeres emberek ott kezdik, ahol a SIKERTELENEK abbahagyják: amikor NEHÉZZÉ válik!

 
Döntés után


Miután meghoztad a döntést, hogy az MLM üzletet fogod használni azért, hogy változtass az életeden, hogy elérd célodat, csak akkor olvasd tovább ezt az oldalt.

 
Regisztráció


Mint tudjuk minden hálózathoz tartozik egy regisztráció. Ezzel a regisztrációval egy privát franchise-t veszel meg, magyarul egy olyan müködo rendszert, amit ha használsz, akkor sikeres hálózatépítö lehetsz.
A regisztrációban vásárolt termékeket, vagy szolgáltatásokat el kell kezdeni fogyasztani, használni!


Miért?


Mert így lesz terméktapasztalatod, amit el tudsz mondani másoknak, amitöl forgalmat teremtessz. A tapasztalatodat írd le, hogy mások is lássák, ill. meg tudd mutatni mindenkinek, aki megkérdez Téged róla.

Céllista


Miért kell? Nem gyözöm hangsúlyozni mindenkinek, hogy mennyire fontosak a leírt, színes, és kidolgozott célok!!! Ezek adják az üzemanyagodat, a lendületedet, a hajtóerödet! Ez lesz a hajtóeröd, ami átvisz a kudarcokon, ami a fájdalomcsillapítód lesz az elutasításokkor, kudarcokkor. Ha nincs célod, akkor sodor az ár. Ha nincs célod, akkor nem tudod merre mész. Állj neki MOST és egy füzetet ragassz tele képekkel, és rajzolj bele mindent, írd le a lehetö legszínesebben. Használd Brian Tarcy: Fönix szemináriumát, a vezetöd is segíthet abban, hogy mi alapján állíts fel reális célt, amit az elméd is el tud fogadni. Fontos, hogy el tudd hinni, hogy Te ezt megteheted. Szabadítsd fel a tudatodat. hogy hogyan és mit tudsz elérni a jelenlegi helyzetedböl kiindulva. Nekem ez a feladat egy ébredést jelentett! Aki ezt átélte az tudja mit akarok mondani.

 

4 klasszikus cél:
- Sok pénz
- Ház
- Autó
- Utazás

 

Tanulj az elején sokat! Megéri.


Miért? Mert ez is egy szakma. Ráadásul elég kemény szakma, de lehet élvezni nagyon. Gondolj bele, hogy mennyi idöt tanultál eddig, és feltehetöen pályaelhagyó vagy és még így se fizetik meg a Te életszínvonaladat. Vagy egyszerüen pályakezdö vagy, és látod, hogy mennyit kell még tanulni, és természetesen már most sem fizetik meg a szakmádat. Esetleg az életed hajnala következik, és látod, hogy mennyi idöt elpazaroltál nem gondolva a nyugdíjadra, azaz nincs veszteni valód.

 

Másold le azt ami müködik, azoktól, akik sikeresek!


Miért? Mert ök már kitaposták a müködo járt utat. Természetesen én is kitaláltam mindent, hogy hogyan lehetne könnyebben kevesebbet dolgozni, de mindig visszatértem a felsövonal tanításaihoz. Ezt a vargabetüt jobb ha Te is nagyon hamar átéled. Amúgy is az egész élet egy kreatív másolás! Nincs új a nap alatt! Valószínü, hogy néhány járatlan út még lesz, ami müködik a jövöben, de az esszencia már létezik a vezetöidnél.

 


www.hemelcosmetic.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!