Főoldal
A termékről
Friss infók
A Te sikered
Mi kell a kezdéshez
A cégről
Végleges regisztráció
Terméktapasztalat
Video
Elérhetőség
Fórum 


A Hemel cég 1991-ben Bécsben jött létre. Profilja természetes alapanyagú gyógykozmetikai termékek gyártása és értékesítése.

A Hemel termékek kiváló minöségü, gondosan válogatott, természetes eredetü alapanyagokból készülnek. Föbb összetevöi a méhviasz, méz, esszenciális olajok, gyógynövény kivonatok, növényi olajok és vitaminok…

 A mai modern technológia révén, höhatás alkalmazása nélkül ki tudják vonni a gyógynövények aktív hatóanyagait. Ez teszi lehetövé a gyógynövény kivonatok fokozott felhasználását a gyógyászatban is és a kozmetikai szerek gyártása során is. Az így kinyert növényi hatóanyagok bakteriológiailag sterilek, hosszú ideig éreztetik biológiai hatásukat és nagyon gyorsan felszívódnak. 500-600 % kal nagyobb a hatásfokuk mint a teáknak vagy a tinktúráknak (alkoholos oldatoknak).

Minden kozmetikai termékünk környezetbarát és 100% koncentrátum, mesterséges adalékanyagot és tartósítószert nem tartalmaznak. A termékek bevizsgáltak, teszteltek és regisztráltak.

Garancia

Cégünk 100% minöségi garanciát vállal minden termékre. Amennyiben a fogyasztó bármelyik termékkel elégedetlen és a terméket visszaküldi, az adott hónapban visszakapja az árát.

Fejlett minöségellenörzö rendszerek és technikák ellenörzik az egész gyártási folyamatot, a termelésen, tároláson, forgalmazáson át, amely azt eredményezi, hogy a termék mentes marad mindenféle mesterséges adalékanyagtól és tartósítószertöl.

 

A termékek forgalomba hozatala kizárólag hálózati kereskedelemben folyik, regisztrált vásárlóknak és tagoknak. Az egyedi termékelosztási rendszer kifejlesztette a legmagasabb keresetek elérését a sikeres forgalmazóknak, a fejlett IT támogatás és on-line vásárlói támogatással, a cég kiérdemelte a legmagasabb fokú vásárlói megelégedettséget.

A kelet- és déleurópai piacok teljes lefedése után a cég sikeresen megalapozta jelenlétét az Európai Unió országaiban is, felajánlva egy rendkívüli lehetöséget vásárlóinak, tagjainak – gyors és megbízható szállítást a választott címre. Emellett a regisztrált termékhasználók ( tagok ) a világ 80 országában jelen vannak!www.hemelcosmetic.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!