Főoldal
A termékről
Friss infók
A Te sikered
Mi kell a kezdéshez
A cégről
Végleges regisztráció
Terméktapasztalat
Video
Elérhetőség
Fórum2008. 05. 18.

Azt  előregisztrációban még nem kötelező élesíteni, árut rendelni, ez csak egy lehetőség, hogy saját terméktapasztalatod legyen. A fontos most a hálózatépítés lenne. Mo-on valamivel több, mint 600 előregisztrált van (a hemel id megmutatja, hogy kb. mennyien lehetünk, mivel négyjegyű, és 1000-el indult)
 
Még 43 nap van az indulásig, és nagyon nagy lehetőség előtt állunk mindannyian, akik előregisztráltunk. Ezeket a termékeket előbb utóbb meg fogják ismerni, hisz még kevesen tudnak az érkezéséről. Még most kell lépnünk, hogy minél előbb legyünk a hálózatépítés terén. Mindenki, aki regisztrál, a pénzéért kiváló minőségű, teljesen különleges gyógykozmetikumokat fog kapni, 30 %-os tagi áron, a regisztrációs díjért (egyszeri 2900 Ft) pedig egy szép katalógust, stb.
 
Akik részt vesznek valamilyen hálózatban,  nagyon jól tudják, hogy milyen jól lehet ezzel keresni. Legyünk tehát aktivak, népszerűsítsük a hemelt és próbáljunk meg minél több embert bevonni a rendszerbe. Nem tudom, mennyire olvastad el a hemel weboldalán az Elosztási rendszert, a díjazást. Szeretnék kiemelni ebből pár fontos tényezőt:
 
 
Rendszerünkben négyféle kereset lehetséges:

1. elsőrendű kereset
2. kezdő kiegészítő bónuszok
3. másodrendű kereset
4. külünleges kifizetések, jutalmak

Elsőrendű kereset

Az első rendelésnél a termék árának egy harmadát lehet megtakarítani a belépés által.

Kezdő kiegészítő bónuszok
Ezeknek a bónuszoknak a célja az, hogy ösztönözze a munkatársakat egy jól felépített hálózat kiépítésére és hogy tisztában legyen a mélységi munka fontosságára.

Ezt egy táblázat jól levetíti:

http://www.hemel_cosmetics.extra.hu/eloreg/images/tagsag.php

Ajánlom tehát, hogyha megkaptad weboldalad, a weboldalad linkjét egy bevezető szöveggel küldd el ismerőseidnek, hátha ők is csatlakoznak. Július 01.-től már élesben lehet a termékeket katalógusból árulni. Minden egyes termék eladása után 30 % közvetlen hasznod lesz.
 


www.hemelcosmetic.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!