Főoldal
A termékről
Friss infók
A Te sikered
Mi kell a kezdéshez
A cégről
Végleges regisztráció
Terméktapasztalat
Video
Elérhetőség
FórumRendszerünkben négyféle kereset lehetséges:
1. elsőrendű kereset
2. kezdő kiegészítő bónuszok
3. másodrendű kereset
4. külünleges kifizetések, jutalmak

Elsőrendű kereset
Az első rendelésnél a termék árának egy harmadát lehet megtakarítani a belépés által.

Kezdő kiegészítő bónuszok
Ezeknek a bónuszoknak a célja az, hogy ösztönözze a munkatársakat egy jól felépített hálózat kiépítésére és hogy tisztában legyen a mélységi munka fontosságára.

a) Amikor kiválasztod az első öt közvetlen munkatársadat , jogosult leszel egy 20€ értékű termék ajándékcsomagra. Ily módon te automatikusan visszakapod a kezdőcsomagod árát, amit a belépéskor kifizettél.

b) Amikor az általad kiválasztott emberek is az teszik, ami te, vagyis hozzájuk is csatlakozik 5 ember, akkor ők megkapják a 20€-s csomagot (5x20€) , és te ekkor egy 55€-s termékcsomagot kapsz ajándékba.

Másodrendű kereset
Ez bemutatja a havi jövedelmet, ami százalékban van kifejezve, és attól függ, hogy mennyi az összforgalom a munkatárs hálózatában.

Külünleges kifizetések, jutalmak
Egyszeri egyösszegú kifizetés, manageri szintek teljesítésekor. Utazások, autók, tárgyjutalmak, melyek feladatok teljesítésekor valósulnak meg.

38% kezdeti pozíciótól (menedzser), a Hemel egyszeri vezetői pénzbónusz jutalmat fizet minden egymást követő qualifikációért:

• 2.000 MP - menedzser
• 4.000 MP - magasabb menedzser
• 6.000 MP - aranymenedzser
• 10.000 MP - kétszeres arany menedzser
• 16.000 MP - háromszoros arany menedzser
• 30.000 MP - nagykövet

Az összforgalom megfigyelése (pontszámlálás, szint regisztrálás) és a másodrendű kereset kiszámolása számítógépen történik, automatikus adatfeldolgozással. A munkatársak pontos előrelépésének kimutatása és adatellenőrzése a szponzorlistán és a fizetési kimutatáson követhető nyomon.www.hemelcosmetic.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!